OVER

Angsten, onaangename gevoelens waar iedereen op de wereld mee te maken heeft. Jijzelf maar misschien ook wel je broertje, je beste vriend of de buurvrouw op de hoek. Iedereen ervaart angst in een andere mate. De een meer dan de ander.

Soms is angst een goede vriend. Een vriend die jou verder helpt, die je helpt de goede richting op te gaan. Voor een ander is angst juist het kleine duiveltje dat hem of haar vervult met negatieve gedachten. Dat je tegenhoudt van het zetten van grote stappen. Het duiveltje dat jou graag bij jezelf wil houden, binnen jouw o zo vertrouwde comfort zone.

Angsten genoeg, maar niemand die er openlijk over praat. En ik wil juist dat dat wel gebeurt. Vandaar dit blog. Zodat mensen zich kunnen verplaatsen in de gedachte van een ander. In de gedachte van iemand die er misschien nooit openlijk over heeft durven praten.

Ik ben Djuna Croné. Een twintigjarige journalistiekstudente uit Amsterdam. Met zelf ook grote angsten waardoor ik op sommige momenten vastloop. Een verhalenvertellen, een luisteraar. Ik wil de verhalen vertellen die nog niet zijn gehoord, maar wel gehoord moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s